3 Ekim 2013 Perşembe

Sheer Tops and Others - SS14 Fashion Weeks Runaways



Spring/Summer 2014 New York, London, Milan, Paris fashion weeks are officially over. How i wish to be in these citys and watch these shows. Maybe next year (years!)
Before İstanbul Fashion Week starts i want to share my closer looks and analysis on spring/summer 2014 trends via runaways. 
Here i start with sheers on runaway. I really saw so many sheers on runaway especially sheer shirts. İf you have a sheer shirt in your wardrobe already it is going to be very precious in spring-sumer 2014 season.

New York, London, Milan, Paris İlkbahar/Yaz 2014 moda haftaları resmi olarak sona ermiş bulunuyor. O şehirleri gidip şovları izlemeyi ne kadar çok isterdim. Belki seneye ya da diğer senelere! 
İstanbul Moda Haftası başlamadan önce New York, London, Milan, Paris İlkbahar/Yaz 2014 defilelerine daha yakından bakmak ve analizlerimi sizinle paylaşmak istedim.
İlk olarak defilelerdeki tül saydam kumaşın çok fazla kullanıldığı dikkatimi çekti. Çok fazla tül gömlek,bluz gördüğümü söyleyebilirim. Aynı şekilde desenli ya da düz tül saydam kumaşlar başka başka parçalarda da kullanılmış. Eğer tül saydam kumaştan bir bluza, gömleğe ya da eteğe sahipseniz bu ilkbahar-yaz döneminde çok değerli parçalar haline geleceğini söyleye bilirim.


Sheer stripes shirts with patterned or not are  one of the pieses we going to see alot spring-summer 2014 season. They coould be very lovely alternative to crop tops. Because we all know that crop tops not going any where at SS14 season which i will make a post about that too.

Tül transparan çizgili bluzlar 2014 ilkbahar/yaz sezonunda çokça göreceğimiz parçalardan. Bu yıl parlayan ve kesinlikle gelecek yıl ilkbahar yaz sezonunda da devam edecek olan kısa göbeği açıkta bırakan (crop top) trendine güzel bir alternatif de olabilir. Crop top sadece sokak modasında değil SS14 sezonu defilelerinde bolca gördüğümüz bir parça oldu. (bununla ilgli postum da yakında geliyor!!)


These loose sheer sleeves made outfits more romantic than ever and SS14 season might be the perfect time to be more romantic.

Tül bol kollar sizi çok daha romantik gösterecek parçalar ve SS14 sezonu daha romantik görünmek için tam zamanı olabilir.


SS14 season is going to be the shining of sheer season. We can even see sheer sweaters and jackets too.

SS14 sezonu kesinlikle tül transparan kumaşın parladığı bir sezon olacak. Sadece bluzlar değil sweatlerde ve ceketlerde de tül etkisi var.


For this SS14 season designers used all thype of sheer in a shirt. This means it will be many diffrent shirts and many differents outfits for spring summer.

SS14 sezonunda modacıların tül transparan kumaşını bluzlarda çeşitli şekillerde kullandığını görebiliyoruz. Bu da demek oluyor ki 2014 ilkbahar-yaz'ın da çok çeşitli tül kumaş bluzlar göreceğiz anlamına geliyor.


And ofcourse classic button ups  are going to sheer too. We wiil use them very versatile as well. I dream about diffent coloured button ups especially in pastels or bright colours; you can bright up a outfit with them.

Ve tabi ki klasik gömlekler de transparan tül kumaştan yapılmış. Bu gömleklerin canlı renklerde ya da pastel tonlarında olanlarını hayal ediyorum; kesinlikle kombini canlandıracak parçalar olur.


Again sheer shirts in diffrent shapes for SS14
Yine değişik şekillerde tül bluzlar SS14 sezonu defilelerinde.


 Sheer skirts are also very trendy in SS14 runaway. I am really really love them. I adore Valentino's skirts, i hope to wear that kind of skirts in 2014 spring-summer.

Tül etekler de SS14 sezonu için trend bir parça. Valentino'nun eteklerine gerçekten tek kelimeyle bayıldım.  2014 ilkbahar/yaz'ında bu tarz etekler giymeyi çok istiyorum.



Season SS14 will show us not only sheer shirts, button ups or skirts but also pants, coats, dresses and jump suits too.

SS14 sezonu defilelerinde sadece tül bluz, gömlek ve etek değil ayrıca tül palto, elbise ve tulumlar da gördük.

My closer look to runawas and SS14 trends will be continue!! Stay tuned, and have good day!!
SS14 defilelerine birlikte yakında bakmaya ve sezon trendlerini incelemeye devam edeceğim. Bence kaçırmayın, beklemede kalın ve güzel bir gün geçirin!!


Photos/Fotoğraflar from style.com and oliviapalermo.com

2 yorum:

  1. Spring/Summer better hurry up! Loving the sheer skirt trend! Great post!
    Sincerely, Blanche! xx

    blancheneve.blogspot.com

    YanıtlaSil